תרמלייף - הפתרון החם עבור חדרי הקירור
זר לא יבין זאת. אבל מי מכם שחי ונושם את תעשיית המזון, יודע גם יודע מהי עוגמת נפש על מזון שנפגע בשל תנאי אחסון קשים.
עוגמת נפש? בואו נדייק. המחיר בגין חדר קירור המכיל מזון טרי שלא בודד כהלכה הוא כבד מנשוא. כלכלית, בריאותית הגיינית ועוד.
דלת נסגרת, דלת נפתחת
“קח פרי ותהיה לי בריא” היא סיסמא מפרסומת אלמותית, קליטה ונעימה. אולם, פרסומות לחוד ומציאות לחוד, על מנת לשמור על איכותו של הפרי נדרשים תנאי אקלים מדויקים בחדר הקירור. אותו חדר בו הדלת נפתחת לא פעם ולא פעמיים, אותו חדר בו הטמפרטורה נדרשת להיות מדויקת.
התוצאה של פתיחות חוזרות ובלתי נמנעות היא רטיבות, רטיבות שעושה את דרכה לאורך הקירות, מטפטפת מהתקרה וספוגה באוויר. רטיבות שהינה הגורם העיקרי להעברת מחלות מפירות לירקות ומכאן שאסורה על ידי משרד הבריאות. העובש, הפטריות והשמרים המזיקים, מתפזרים עם המים מהעיבוי ומדביקים את כל חלקה טובה בחדר הקירור.
נשמע עגום? ישנם עוד תחלואים מלבד הטעם הפגום. אם נכנס לעובי הקורה, נגיע לעובי הקרטון….
קרטוני האחסון בחדרים בעלי לחות ורטיבות, הם הראשונים לספוג את הנזקים ולהעביר אותם הלאה לתכולתם. כמו אש בשדה חיידקים, הקרטונים הספוגים הם מצע “אידיאלי” להדבקת הפירות והירקות בתכולתם, ולתרביות פטרת ועובש.
אז מה עושים? משלמים….
משלמים לפועלים על מנת שישליכו את התוצרת הפגומה כתוצאה מהמגע עם הקרטון
משלמים עוד קצת על הזמן הנדרש עבורם באחסון התכולה מחדש בקרטון נקי
משלמים גם על הקרטונים החלופיים שבניגוד למים, אינם נופלים מהתקרה…
ולקינוח, מבזבזים זמן (יקר כמובן) על ניקוי וקרצוף קירות מעובש, המתפתח פעמיים ביום אם לא יותר
כל הפתרונות מובילים ל”תרמלייף“
זה נשמע בלתי יאומן עד בלתי אפשרי שלכל עוגמות הנפש, הפרי והירק, יש פתרון אחד פשוט ומדויק.
אבל עם תוצאות נושאות פרי (בריא ועסיסיJ )לא ניתן להתווכח.
ציפוי חדר הקירור ב”תרמלייף” על הקירות והתקרה, מחסלת את תופעת העיבוי והעובש כבמטה קסם.
היובש מחליף את העובש, אין צורך לשלם מחיר ופיצוי על העיבוי, והתוצרת נותרת נהדרת!
כל שנדרש על מנת להאריך את חיי המדף של פירות וירקות היא לשמור על “שרשרת קירור”- יצירת אקלים אחיד ונכון בחדר במטרה לשמור על יובש ולצמצם שינויי טמפרטורה (ולחסוך בעלויות החשמל באותה נשימה)
תרמלייף מוריד לחצי את זמן הקירור וההגעה לטמפרטורת המטרה וכמובן שומר על היובש.
כל מה שצריך כדי להרוויח מזון טרי, בריא ואיכותי, בקלות וביעילות הוא פשוט לעבור ל”תרמלייף”.
כל כך פשוט, שנדמה, שמי לא מבודד את הקירות עם “תרמלייף”, פשוט הולך עם הראש בקיר…