"קח פרי ותהיה לי בריא", האמנם?
כל מי שמעורה בתעשיית המזון, יודע שהיא שם נרדף לאחוזי בלאי גבוהים וחומרי גלם שאורך חיי המדף שלהם קצר. מזון שנזרק לאשפה הוא מראה יומיומי, ועוגמת הנפש? עצומה...
אבל כמי שאוהבים להסתכל על חצי הכוס המלאה, אנחנו כאן כדי לספר לך שיש פתרון לצמצום חלק מההוצאות האלו, שיתבטא בטריות ובאיכות של המזון שיגיע ללקוחות ולא פחות חשוב- בכיס שלך.
לתרמלייף פתרון מושלם, שיהפוך את חדר הקירור האפלולי והלח לחדר יבש ובטמפרטורה מאוזנת, שגם יחתוך בהוצאות.
“דלתות מסתובבות”
דלת חדר הקירור נפתחת אינספור פעמים במהלך היום, מה שפוגע באחידות הטמפרטורה השוררת בו ומביא להיווצרות רטיבות על הקירות ובחלל החדר. תנאי האקלים המדויקים הנדרשים לשמירה על איכות המזון נפגעים והמחיר הוא כבד מנשוא- כלכלית, בריאותית, הגיינית ועוד.
הרטיבות והלחות משמשים כר פורה להיווצרות עובש ומזיקים נוספים וגם מפיצות אותם במהירות בכל רחבי החדר.
חדר הקירור שלך עמוס קרטוני אחסון? מזל טוב, זכית בסיכוי כפול להדבקת המזון בתרביות פטרת ועובש.
מצב כזה מביא עסקים רבים לזרוק כמויות של מזון, מחשש לפגיעה בבריאות הציבור וכן מתוך דרישה לעמוד בתנאים המחמירים של משרד הבריאות, שנציגיו עלולים לדפוק על הדלת בכל רגע נתון.
בידוד חדר הקירור בתרמלייף הוא הפתרון בשבילך!
חומר הבידוד הייחודי שלנו, שפותח אחרי מחקר מקיף ומעמיק, בעל תכונות המרסנות את הלחות באוויר ומייבשות את הקירות (מה שמביא לבידוד יעיל יותר). בנוסף, הבסיס הסיליקוני שלו לא מאפשר לאורגניזמים חיים להתפתח ולחיות על גביו ומהווה פתרון מושלם למרחבים בהם חשוב לשמור על רמת הגיינה גבוהה.
למה אפשר לצפות אחרי היישום בחדר הקירור?
- מניעת היווצרות עיבוי ועובש, מה ששומר על איכות וטריות המזון
- שמירה על “שרשרת קירור”- יצירת אקלים אחיד ויובש, אשר מצמצמים שינויי טמפרטורה
- הפחתה של זמן הקירור ל-50% מהנדרש כיום! משמע- חסכון משמעותי בחשמל
- הפחתה בהוצאות נלוות לבלאי שחווית עד היום- צמצום התוצרת פגומה, השקעה מינימלית באריזה וסידור מחדש בעקבות בלאי בלתי סביר, הפחתת הוצאות על פתרונות אחסון חדשים וכמובן צמצום משמעותי בהשקעת זמן ומשאבים הנחוצים לשמרה על ניקיון והגיינת חדר הקירור.
אם הגעת לפה, בטוח שהבנת את המשמעות של בידוד חדר הקירור שלך ב’תרמלייף’…
נשמח לחזור אליך עם כל הפרטים!