אדוני או גבירתי הנכבדים,

העיר זלצקוטן שבגרמניה הזמינה את הבניה של חדר אוכל פעיל ביותר בגודל של 900 מ"ר עבור יותר מ-400 תלמידים לבניה שנערכה כ-16 חודשים למרכז של בתי ספר, במיוחד בית הספר המקיף. תכנון הבניה, תכנון ניצול הקרקע והביצוע הונחו כולם בידיהם המקצועיות והמסוגלות של עובדי העירייה.

כדי להשיג שיפור באקלים בפנים המבנה, המליצו לנו להשתמש במערכת הציפוי המולטיפונקציונאלית MIG-ESP (תרמלייף) המבוססת על טכנולוגיית DHMb. עכשיו שנה לאחר מכן, אנחנו יכולים להגיד שההחלטה שלנו היתה נכונה.

חדר האוכל תמיד עם אקלים אופטימלי ונוח ששומר על המוטיבציה של התלמידים.

איחוליי הלבביים,
לודוויג באוורמאייר
Stadt Salzkotten


מר ברנט היקר,

מאז 2013, אנחנו משתמשים בהצלחה בMIG-ESP (תרמלייף) פנים, צבע מבוסס סיליקון, בעיקר בזכות התכונה שלו לאיזון הטמפרטורות והלחות על פני השטח של חלקי בניין כאשר מצפים קירות חיצוניים.

בהתחלה ניסינו את הציפוי עם הממברנה ההיברידית הכפולה (טכנולוגיית DHMb) בעיקר על תקרות וקירות וגשרי הקור שחשופים להתעבות. אז, יישמנו בהצלחה את מערכת הציפוי המולטיפונקציונאלית (תרמלייף) בנישות לתנורי חימום, כיסויי אמבט, מרתפים וקירות חיצוניים עם גשרי קור והפינות החיצוניות שלהם ותקרות של עליות גג שאינן מבודדות.

התוצאות של שימוש במערכת שלך היו אקלים מאוזן ונוח, איזון של לחות בחדר, ספיגה מוגברת של קולות, הפחתת אבק ופיזור יותר מאוזן של חום כתוצאה מהחזרת הקרינה של החום מהקירות המצופים.

נמשיך להשתמש במערכת הציפוי המולטיפונקציונאלית (תרמלייף MIG ESP) שלך לקירות פנים ונמליץ עליה ללקוחותינו.

בברכה, דיטמר אל, מנכ"ל AHLE



מר בונדר היקר,

בשלב השני של פרויקט בניה גדול, הנחת היסוד העסקית של המטה שלנו היתה הרצון להתרחב ב4000 מ"ר כדי לכלול איזורי שילוח ולוגיסטיקה.

ברגע שזה נעשה ישים, הוחלט לסיים את הפרויקט עד ליום השנה ה-75 של החברה ב-2014.

הלקוחות שלנו מצפים מאיתנו לספק להם מוצרים באיכות הכי טובה שקיימת, כאשר המאפים טריים והטעמים מיטביים וטהורים.

אז היגיינה היא דרישה בסיסית והיא כוללת גם קירות ותקרות. לשם כך נדרש מניעה מאוד אפקטיבית של כניסת לחות ועובש. כדי לעמוד בדרישה הזו, הומלץ לנו להשתמש במערכת הציפוי המולטי פונקציונאלית MIG-ESP (תרמלייף) המבוססת על טכנולוגיית DHMb אשר ענתה לשביעות רצונינו על כל הדרישות.

לדעתינו, שימוש במערכת הזו היא נכונה וחשובה מאוד לאורך זמן. אנחנו נשתמש בה גם בעתיד.

בכבוד רב,
הראלד לוף, מנהל כללי
Backerei LANGE


שתפו:
Share